16 Kasım 2013 Cumartesi

Goomass Eğitim Kiti İle Kazanç Sağlayın

Goomass

Goomass eğitim kiti' setindeki içerikler sayesinde interneti kullanarak gün boyu çalışmak zorunda kalmadan  tahmin bile edemeyeceğiniz paralar kazanabileceksiniz. Bu işin en güzel yanı ise artık kendi işinizin patronu olacaksınız. Dünya üzerinde milyonlarca insan internet sayesinde çok yüksek paralar kazanıyorlar.
İnternetten Üzerinden Çok Para Kazandıran Sistem
Şimdi Türkiye'de
 

Teknolojinin son sürat hızlanmasıyla  birlikte internet hem bugünün hem de geleceğin en büyük iş platformlarından biri olmuştur. Bu iş platformun farkına varan insanlar bu sayede internetten çok ciddi paralar kazanıyorlar. Peki siz  hala bu iş platformunun farkına varamadınız mı? Artık internet üzerinden gün boyu çalışmak zorunda kalmadan, sadece istediğiniz zaman interneti kullanarak çalışacağınız bir işin sahibi olabilir ve hayallerinizin de ötesinde paralar kazanabilirsiniz.

Türkiye'de buna dahil olmak üzere tün dünya'da milyonlarca insan bu iş sayesinde çok ciddi paralar kazanıyor. Sizde internetten para kazanma platformuna katılarak bu kişilerin yanında yer alabilirsiniz.
Nasıl mı? goomass eğitim kiti

Goomass Eğitim Kiti Nedir?
Goomass Eğitim Kiti satış ortaklığı sistemini yani ingilizcesi Affiliate Marketing sistemini size bütün püf noktalarına kadar öğreten bir yazılım programıdır. Bu yazılım programının içeriğinde digital yazılı kitapları  ve videolu eğitimleri  bulabilirsiniz..
Goomass eğitim kitindeki bilgiler sayesinde hiç bir sermayeniz olmadan veya çok az bir sermaye ile para kazanma yöntemlerini öğreneceksiniz. Yani uzun lafın kısası kendinize ait herhangi bir ürününüz olmasa bile başkalarının ürünlerini satarak nasıl para kazanabileceğinizi öğreneceksiniz.
Satış Başına veya Üye Başına Kazanç
Satış ortaklığı sisteminde iki türlü kazanç seçeneği bulunmaktadır. Birinci yöntem satışların başına kazanacağınız komisyonlardır. Satış ortağı olduğunuz ürünlerin sizin tavsiyenizle tanıtılarak satıldığı durumlarda sizde yüksek oranda komisyonlar kazanırsınız. Bir diğer seçenek ise  üye başına kazanç veren yöntemdir. Alışveriş sitelerinin satış ortağı olarak sadece bu alışveriş sitelerine üye kazandırarak kişi başına 1 TL ile 5 TL arasında para kazanabilirsiniz.
Bazı programlar iki yöntemi bir arada yapabilmektedir. Yani hem ürün satış başına hem de üye başına para ödemesi yaparlar. Bu programlarla çalışarak hem ürünlerin satıldığında hem de üye kazandırdığınızda aynı anda para kazanabilirsiniz. Örneğin; satış ortağı olduğunuz istediğiniz ürünlerin tanıtımını size verilen özel link sayesinde her gün ziyaret ettiğiniz sitelerde yayınlayabilir ve bu sayede ürünleri satarak yüksek oranlı komisyonlar kazanabilirsiniz. Ya da söz konusu satış ortağı olduğunuz siteye üye kazandırarak kişi başına  para kazanabilirsiniz.
Goomass eğitim kiti sayesinde hangi ürünün nasıl pazarlandığını öğreneceksiniz. Eğer kendinize ait bir web sitesi kurarsanız hiç reklam ücreti ödemeden sermayesiz bir şekilde arama motorları tarafından sitenizi ziyaret eden insanlara nasıl ürün satacağınızı da yine goomass eğitim kiti sayesinde öğreneceksiniz.


Satış Ortaklığı Sisteminin Avantajları
Satış ortaklığı sistemi hem kazan hem de kazandır mantığıyla çalışmaktadır. Yani bu işten hem siz kazanırsınız hem de ürünlerin sahipleri kazanır.
Ürün Sahiplerinin Avantajları
-Ürün sahipleri satış ortaklığı platformlarında yüzlerce, binlerce satış ortaklarını bulabilir ve bu sayede hiç bir reklam ücreti ödemeden ürünlerinin tanıtımını yaptırmış olurlar.
-Ürün sahipleri fiziksel hayatta mümkün olmayacak yüzlerce hatta binlerce kişiyi yanında çalıştırmış  olur. Ürün sahipleri için en güzel taraf  ise bu kadar çalışanı olmasına rağmen çalışanlar için hiç bir gideri olmaz.
-Ürünleri satıldığında size kazancından komisyon verir. Güvenli olması içinde satış ortağı ile ürün sahibinin arasındaki komisyon tutarını satış ortaklığı platformu takip eder. Yani güvenli bir şekilde havuzda toplanan para hesabınıza aktarılır.
Satış Ortağının Avantajları
-İnternettin ve bilgisayarın olduğu her her yerde istediğiniz zaman çalışabilirsiniz.
-Kendi işinizin sahibisinizdir. Siz ne zaman isterseniz o zaman çalışırsınız. Günde bir kaç saat çalışarak bu işi rahatlıkla yapabilirsiniz.
-Sermayeli veya hiç bir sermayeniz olmadan satış ortaklığı sistemi ile para kazanmaya hemen başlayabilirsiniz.
-Satış ortaklığı sisteminde kendinize ait herhangi bir ürününüz olmadan bile başkalarının ürünlerini tanıtarak hiç bir gideriniz olmadan yüksek oranlı komisyonlar kazanırsınız.
-Maaşlı bir para kazanma sistemi değildir. Ne kadar para kazanacağınız tamamen sizin çalışma potansiyelinize bağlıdır. Hayallerinizin ötesinde bile paralar kazanabilirsiniz.
-Bir satış ortaklığ platformuna üye olduktan sonra, ürün sahipleri ile muhattap olmazsınız. Bütün işlemlerinizi satış ortaklığı platformu üzerinden yaparsınız.
Günümüzde hemen hemen her alış veriş artık internet üzerinden yürütülebilmektedir. Bu sektör çok geniş bir sanal pazardır. Bu geniş sanal pazardan sizde para kazanmak istemez miydiniz? Goomass eğitim kiti profesyonel kişiler tarafından tecrübe birikimleri sonucu hazırlanmış ve internetten para kazanmanıza garanti vermiş bir eğitim kitidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder